LanguagesUnited Kingdom

  • Sverige

Gästblogg - Christina Aguilera skiner som aldrig förr!

Hej Xtina-fans!

Det känns som att Christina Aguilera just nu är på allas läppar och det i mycket positiv bemärkelse! Jag själv har till och med svårt att följa med i svängarna då det flera gånger om dagen skrivs och talas om henne. Det är med andra ord en dröm att vara ett fan till Xtina just nu!

Jag vet knappt vart jag ska börja! Som ni redan vet är Xtina högaktuell i The Voice säsong 2. The Battle Rounds avslutades förra veckan och med sig till The Voice LIVE-avsnitt, med start i måndags, tog hon talangerna Ashley De La Rosa, Chris Mann, Jesse Campbell, Lindsey Pavao, Moses Stone och Sera Hill. Hypen om LIVE-avsnitten var inte nådig och när det stod klart att Jeri Slaughter, Christina Aguileras koreograf sedan många år tillbaka, samarbetade med Team-Xtina steg i alla fall mina förväntningar! Ju mer av henne, desto bättre!

När LIVE-sändningen sedan körde igång i måndags fick nog alla en smärre chock! Christina Aguilera var en ny Christina Aguilera! Hon har ännu en gång förändrat sin look! Vi alla vet vad det betyder - just det, ny era och nytt album! Det fullkomligt strålade om henne! Hon hade blonderat sitt hår, klippt sig i en ursnygg frisyr, skaffat en ny make up artist, Jake Bailey, som gjort ett fantastisk arbete, slimmat kroppen och visade stolt upp den med en underbar klänning från Alexander McQueen! Xtina fick alla att tappa hakan och medierna glömde nästan bort att skriva om The Voice i sig. Hon hyllas överallt!

Nya uppgifter har även dykt upp angående Christina Aguileras musik. Tidigare i veckan gästade Cee Lo Green Jay Leno där han berättade att han förväntar sig att samliga coacher i The Voice, det vill säga Christina Aguilera, skulle medverka på Cee Lo's nya album. Jag hoppas verkligen att Cee Lo's önskan slår in, för jag tror att han och Christina skulle skapa magi ihop.

Inte nog med det - Jesse Campbell, talang i Team-Xtina, sa nyligen i en intervju att han och Christina har mycket mailkontakt, detta för att hon, enligt Jesse, just nu har fullt upp med att planera inför kommande turné och för albumsläppet senare i vår!

Vad tror ni? Jag tror att 2012 är Christina Aguileras riktiga comeback år! Jag kan knappt bärga mig till jag får höra det nya albumet!

Glad påsk!

Kramar Malin

Color Christina! Choose a new style!